SALINO ZOEKT: Trouwkoppels die over hun huwelijksfeest willen vertellen

SALINO ZOEKT: Trouwkoppels die over hun huwelijksfeest willen vertellen

Real weddings

16/02/2022

Real wedding: Margot en Johhny

Na zo'n geweldige bruiloft willen we graag samen met jullie terugkijken op alle mooie herinneringen en tegelijkertijd andere aanstaande bruidsparen inspireren. Jullie inzet bij het vinden van de perfecte locatie, fotograaf, bloemist en andere leveranciers kan een bron van inspiratie zijn voor bruidsparen die nog in de voorbereidingsfase zitten. Deel jullie verhaal en handige tips, en help zo toekomstige bruidsparen met het plannen van hun droomdag, gevuld met liefde en prachtige details.


 Jouw real wedding op Salino


Waar houd je best rekening mee bij de inzending van jouw huwelijk?

  • Foto’s: Foto's staan centraal in onze real wedding artikels, omdat we vooral met het tonen van unieke foto’s bruidsparen willen inspireren. Bezorg ons daarom zeker 30 tot 100 kwalitatieve foto’s zonder watermerk.
  • Verscheidenheid: We zouden het fantastisch vinden om een compleet overzicht te krijgen van jullie trouwdag. Vergeet daarom zeker niet om foto's te sturen van alle verschillende elementen. Hoewel foto's van jullie als koppel en jullie vrienden en familie voor een fijne sfeer zorgen, denk ook aan beelden van belangrijke details zoals het bruidsboeket, de bloemendecoratie, trouwringen, uitnodigingen, tafeldecoratie, drukwerk, bruidstaart, catering, enzovoort.
  • Stijl: Alle stijlen van huwelijksfeesten zijn welkom op Salino, maar we zijn in het bijzonder fan van unieke feesten. Was jouw trouwdag doordrenkt met een specifiek thema, heeft jouw liefdesverhaal een uniek karakter, of heb je originele decoratieve elementen toegevoegd? Wat jouw trouwfeest onderscheidt, is waar we nieuwsgierig naar zijn. Benadruk vooral deze bijzondere aspecten wanneer je onze vragen beantwoordt.
  • Leveranciers: Omdat we bruidsparen willen inspireren met de beste huwelijksleveranciers, delen we graag waar ze alle partners voor jullie huwelijk kunnen vinden. Bezorg ons dus zeker ook zoveel mogelijk namen en websites van jullie leveranciers. 
  • Auteursrecht: We gaan er van uit dat jij toelating hebt gevraagd aan je fotograaf om je foto’s op onze blog te publiceren. Door jouw trouwfoto’s in te zenden, geef je ons automatisch de toestemming om het beeldmateriaal te publiceren op onze website, blog en sociale media.
  • Video: Heb je een aftermovie? Stuur ons die dan zeker ook!



Real wedding: Margo en Johnny

Ben jij helemaal enthousiast om je huwelijksdag met ons te delen? Stuur ons dan jouw inzending via de link hieronder.

Wij kijken er naar uit om jouw trouwdag op Salino Studio te publiceren!


Deel je huwelijksdag met Salino




Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant