This wedding rocks: het stoer en warm trouwfeest van Dirk & Heleen

This wedding rocks: het stoer en warm trouwfeest van Dirk & Heleen

Real weddings

21/01/2019

Ze hebben een barbershop, een heleboel indrukwekkende tattoos en bovenal heel veel liefde voor elkaar. Ontmoet Dirk en Heleen: een stoer koppel met een gouden hart, dat een paar maanden geleden samen in het huwelijksbootje stapte.

Maar misschien is ‘huwelijksbootje’ een iets te cliché uitdrukking voor deze inspirerende, originele en absoluut niet klassieke trouwdag. Eventplanner Greet van Wauw Events zorgde er namelijk voor dat alle wensen van D&H werkelijkheid werden: niet stijf, zéker niet klassiek, stoer en met donkere en warme kleuren. Ontdek alles over deze inspirerende trouwdag hieronder!

Benieuwd naar meer werk van Wauw Events? Check dan zeker deze Styled Shoot: Romantisch Greenery





‘Voor de styling van de ceremonie heb ik ervoor gekozen om de warmte van hout te combineren met dieprode bloemen. Het prieel heb ik afgewerkt met een ‘skull’, om het stoere kantje van het koppel extra in de kijker te zetten’, vertelt Greet ons.

Voor de dinertafel voorzag Greet tafelstukken in dezelfde dieprode kleuren, waarin ze vetplantjes verwerkte die ook terugkwamen in het bruidsboeket en de trouwtaart


Meer inspirerend werk van Wauw Events: een Styled Shoot in de najaarszon

Leuk detail: D&H zijn echte tattoo liefhebbers. Greet legde een heleboel plaktattoos klaar, zodat de gasten zichzelf lustig konden volkleven!

1 september 2018 was het dan zover: een zonovergoten dag gevuld met een warme, gezellige en stoere sfeer. Het feest ademt de persoonlijkheid van D&H: warm, bijzonder en edgy. Net zoals de foto's, die het werk zijn van Michel Otten fotografie.
We love it!


Neem contact op met Wauw Events

Credits

Fotografie: Michel Otten fotografie

Locatie:: Face a Face 

Styling: Wauw Events

Bruidsboeket: Wauw Events

Sweettable en bruidstaart: 't Suikerhuys


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant