Ultra Violet is de trendkleur van 2018!

Ultra Violet is de trendkleur van 2018!

Tips en Trends

31/01/2018

Ultra Violet is de trendkleur van 2018

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, was 2017 het Greenery-jaar. Ook dit jaar roept Pantone een originele en provocatieve kleur uit tot kleur van het jaar. Volgens de kleurspecialist zal de trendkleur van 2018 ‘Ultra Violet’ worden. Laat je inspireren door deze hippe opvolger van Greenery!

Poëtisch paars

‘Complex en intrigerend: Ultra Violet suggereert de mysteries van de kosmos, de intriges van wat ons te wachten staat, en de ontdekkingen die verder gaan dan waar we nu zijn. De uitgestrekte en onbegrensde nachtelijke hemel is symbolisch voor wat mogelijk is en blijft inspireren om een wereld buiten de onze na te streven’.

Poëtisch en met een heldere boodschap: Ultra Violet is niet alleen de kleur van de toekomst en het onbekende, het is ook de kleur die onze creativiteit zal stimuleren.

De kleur heeft een symboliek wat betreft de toekomst, maar ook in het verleden is er een mystieke en spirituele betekenis verbonden aan Ultra Violet. ‘Purple Haze, all around’, muzikale iconen als Jimi Hendrix, Prince en David Bowie wisten natuurlijk al lang dat paars een prachtkleur is!

Purple party?

Emotioneel, experimenteel en trendy: een kleur die zich perfect leent om de themakleur van jouw feest te worden. En hoe implementeer je deze dieppaarse kleur nu in een feest? Je mag hiervoor gerust out-the-box denken. Denk aan bloemen in paarse tinten, kledij met paarse details en drankjes met een paarse kleur. Zoals bij elk feest zijn het de details die dat nét iets extra kunnen geven.

Pimp purple!

Paars is misschien niet altijd een hippe kleur geweest. Misschien heb je nog wat overtuiging nodig? Laat je hieronder inspireren door mensen die jou voorgingen!


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Een tuinfeest in de winter? Zo doe je dat!

Inspiratie

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie