Veilinghuis Bernaerts pakt uit met extra receptieruimtes

Veilinghuis Bernaerts pakt uit met extra receptieruimtes

26/02/2017

Veilinghuis Bernaerts heeft er sinds kort twee nieuwe zalen bij. Naast het auditorium en de 2 expositiezalen kan u uw gasten nu ook verwelkomen via de ingang Verlatstraat in de strakke en stijlvolle zalen “Box en Parcours”. Daar worden ze meteen verrast door de nieuwste veilingstukken. 

Een revolutionaire ‘box’ die in het oude 19de eeuws depot geschoven werd, doet niet alleen dienst als receptieruimte maar huist ook drie burelen. Rondom de Box zijn glazen vitrines en een schilderijwand waar de nieuwste kunstvoorwerpen te bezichtigen zijn alvorens ze tentoongesteld worden voor de veiling. Zo worden genodigden al bij het ontvangst op een exclusieve manier ondergedompeld in de kunstwereld. 

Architectenbureau STAM is geslaagd in zijn opdracht: de hele site ademt transparantie en esthetiek uit.


De twee gekende expositiezalen ‘Verlat’ en ‘Museum’ zijn door het openbreken van de gevel van de nieuwe expositiezaal ‘Parcours’ nu met elkaar verbonden. Ze geven gezamenlijk uit op het hart van het veilinghuis, de patio.

Box en Parcours kunnen worden ingehuurd voor een luxueuze receptie tot 100 personen. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Uw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner tenmidden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal.

De verbouwingswerken vormen het sluitstuk van de grondige renovatie en reorganisatie die het veilinghuis inzette in 2012. Zo maakt Bernaerts zich tot in de puntjes klaar voor de heropening van het KMSKA.

Opgelet: Het is niet mogelijk om huwelijksfeesten te laten doorgaan bij Platform by Bernaerts, enkel trouwrecepties. Wel uiterst geschikt voor bedrijfsevents!

Ontdek Platform by BernaertsDeel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

5 tips om je allerbeste feest te organiseren

Tips en Trends

5 redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is

Inspiratie