5 tips om van je zomerbruiloft een winterbruiloft te maken

5 tips om van je zomerbruiloft een winterbruiloft te maken

Tips en Trends

24/04/2020

Hebben jij en je geliefde jullie huwelijksfeest moeten verplaatsen wegens COVID-19, maar willen jullie geen jaar meer wachten om jullie liefde te bezegelen? Denken jullie er daarom over om jullie bruiloft te verplaatsen naar de winter? Dit is een schitterend idee, want een winterhuwelijk heeft ook enorm veel charme! Wij geven je alvast 5 tips, waar je zeker rekening mee moet houden als je van jullie zomerbruiloft een winterbruiloft wil maken.

1. Zorg ervoor dat iedereen het warm heeft

Tijdens de winter kunnen de temperaturen al eens een beetje lager zijn. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen op jullie huwelijksfeest het warm genoeg heeft. Zowel jijzelf en je partner, maar zeker ook jullie genodigden. Hoe kan jij jezelf verwarmen, terwijl de schoonheid van je trouwjurk niet verloren gaat? Dit kan op meerdere manieren! Draag bijvoorbeeld iets over je jurk dat je warm houdt. Denk maar aan een dikke vest met vacht, een elegant bolero vestje, een mooi (nep)bontje voor over je schouders, een romantische sjaal, en zoveel meer. Er zijn ook andere accessoires die er prachtig uitzien én ook warmte geven. Wat denk je van lange handschoenen die matchen met je outfit, of gesloten schoenen (misschien wel stoere laarzen) onder je kleed? Deze tips zijn natuurlijk ook van toepassing op de outfit van jouw bruidsmeisjes. De bruidegom kan zich dan weer warm houden door middel van een gewatteerde vest of een sjaal die past bij zijn kostuum.


Bron: Shutterstock


Bron: Pinterest

Daarnaast kan je jouw gasten warm houden door dekentjes te voorzien. Je kan zelfs zorgen voor dekentjes in hetzelfde thema als de rest van je huwelijksfeest! Heb je eerder een klassiek huwelijk? Zorg dan voor dekentjes met neutrale kleuren. Is jouw trouwfeest eerder in bohemian stijl? Zorg dan voor bijpassende dekentjes met leuke patronen op!


Bron: Pinterest

2. Voeg winterse decoratie toe

Je huwelijksfeest wordt verplaatst, maar alle decoratie was misschien al wel besteld. Geen zorgen, je hoeft niet het hele thema van je huwelijk te veranderen. Je kan ook gewoon enkele winterse elementen toevoegen aan het interieur van je locatie. Nu heb je zelfs een excuus om wat langer te blijven plannen voor je trouwfeest. Hoe leuk is dat?! Met winterse decoratie denken wij vooral aan heel gezellige versieringen. Voor de tafeldecoratie houd je het best eenvoudig en kan je gewoon enkele natuurelementen toevoegen zoals dennenappels en dennentakjes.