Warme winterse gerechten: Deze foodtrucks zijn je go-to voor je volgende event

Warme winterse gerechten: Deze foodtrucks zijn je go-to voor je volgende event

Inspiratie

06/10/2023

Een foodtruck in het seizoen van gezelligheid. 

We horen jullie al denken: een foodtruck in de winter? Oh ja, dat kan ook! De liefde gaat door de maag, daarom is het kiezen van het juiste foodconcept voor jouw feest of event een belangrijke schakel. Je kan hier - zelfs in de winter - kiezen uit een breed scala aan gezellige opties, zoals een green-eggs, een pizza oven, een ofyr of nog heel wat andere winterproof foodtrucks. Er zijn namelijk naast cateraars ook heel wat foodtrucks die warme dranken en zalige winterse gerechten serveren! We geven jullie onze favoriete winter event leveranciers alvast mee! 

Lees ook: Een tuinfeest in de winter, zo doe je dat! 

1. Luxe barbecue die knettert - Cuisino royale

Cuisino Royale biedt een unieke winterse ervaring waarbij je samen kunt genieten van het koken boven een echt vuur. Of het nu sappige steaks, satés, hamburgers of geroosterde groenten zijn, de grill en buiten bakplaat staan klaar om de gezelligheid van het buiten koken te omarmen. De sfeervolle winterse setting van Cuisino Royale maakt het plaatje compleet. De winter wordt hier pas echt warm!


2. Winterse veelzijdigheid, culinair vuur - Feu de Joie

Zoals de naam al doet vermoeden, koestert Rik van ‘Feu de Joie’ zijn passie om het hele jaar door bij het ‘vreugdevuur’ te staan en heerlijke gerechten te presenteren. Feu de Joie omarmt een veelzijdig concept, waarbij ze in hun houtgestookte pizzaoven verse pizza's bereiden, kwalitatief vlees grillen, Ofyren, smakelijke voorgerechten en verrukkelijke desserts creëren, waardoor er voor iedereen iets te genieten valt.


3. Van knapperige korst, tot warme handjes met lekkere pizza’s - Doppio:

Bij Doppio draait alles om de perfecte pizza-ervaring: een knapperige korst, smeltende kaas, verse groentjes en de warmte van hun eigen traditionele houtovens uit Portugal. Ze beloven niet alleen heerlijke smaken, maar ook een echt culinair spektakel dat je zintuigen prikkelt en je hart verwarmt.


Lees ook:  Pizza foodtrucks opgelijst

4. Pasta passion - Pasta di Mamma:

Bij Pasta di Mamma zullen alle gasten volop genieten van authentieke Italiaanse meesterwerken. Hun onweerstaanbare klassiekers, zoals pasta carbonara en pasta bolognese, worden aangevuld met verrassende specials, zoals pasta met Thaise curry of verse spinazie. De verse ingrediënten, onberispelijke kwaliteit en een vriendelijke, vlotte bediening zijn hun handelsmerk. Voor Pasta di Mamma is pasta meer dan een gerecht; het is een warme liefde die altijd blijft.


4. Van ofyr tot foodsharing - Traiteur Guido Nuyts:

Bij Guido Nuyts word je begeleid in stijlvolle culinaire avonturen, van elegante recepties tot gezellige walking dinners, food sharing festijnen of uitgebreide diners. Wat is jouw keuze? Ga je voor het bruisende food sharing concept of laat je je verleiden door Guido's meesterlijke winterbarbecue, rechtstreeks op de OFYR? Met gerechten zoals een wildburger met veenbessencompote of een varkenshaasje gelakt met kriekbier, beloven we je alvast één ding: winter food van topkwaliteit op je bord, gegarandeerd!


5. De gastronomische green-egg -  Top of the Grill:

Bij Top of the Grill staat de green egg als extreme outdoor cooker garant voor heerlijk mals vlees dat het menu tot een topper maakt! Maar ook pizza's, pasta's en hamburgers bereiken hier dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit van ingrediënten en culinaire bereidingswijze een niveau dat je smaakpapillen zal verleiden. Op gastronomisch vlak, een schot in de roos!


6. Een zoete touch - Wafels en zo:  

Wafels en zo betovert alle desserten goeroes op jouw feest met heerlijke verse pannenkoeken, suikerwafels, Brusselse wafels en wafels op een stokje. Als extraatje bieden ze verrukkelijk ijs, romige slagroom, sappige aardbeien en zalige warme chocoladesaus om je smaakpapillen te verwennen. Voor de koffieliefhebbers tovert hun espressomachine de beste koffiebonen om tot zalige koffiebereidingen. Een smulfeestje in de maak!


7. Authentiek verrukkelijk - Me Gusta coffee & Sweets:

In de sfeervolle setting van Me Gusta Coffee & Sweets waan je je terug in de gezellige jaren '50, waar barista Joeri in vintagestijl de meest heerlijke creaties bereidt. Van de verrassende "Nutty Cappuccino" tot de nostalgische "Speculoos Cappuccino" en ondeugende "Butterscotch Cappuccino," hier vind je een koffie-ervaring als geen ander. Maar Me Gusta biedt meer dan alleen koffie - met hun assortiment aan smakelijke zoetigheden, waaronder gepimpte wafels, muffins, brownies en taarten, is dit de perfecte stop voor een winterse lekkernij.


Lees ook: De beste koffie foodtrucks

Lees ook: Ontdek hier enkele top winter cocktails

Ben jij al enthousiast om je eigen winterfeest te plannen? Bij Salino begrijpen we dat het soms tijdrovend en uitdagend kan zijn om de ideale partners te vinden. Neem zeker een kijkje naar onze geweldige foodtruckpartners en laat ons weten wanneer je een goede match hebt gevonden. Organiseer je een bedrijfsevent en weet je niet goed waar te beginnen, dan begeleiden onze business event managers je graag persoonlijk verder. We kijken er naar uit om van jouw feest een groot en warm succes te maken! 


Je foodtruck event organiseren, dat doe je met Salino!


Je (winter) bedrijfsevent met Salino? 



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant