Onze laatste artikels

Inspiratie
Rij je door Vlaanderen dan kom je wel eens voorbij imposante fabriekshallen waarvan de glorie intussen lang vergaan is. Ooit bruisten zij van activiteit, waren zij belangrijke centra van industrie. Mensen kwamen van heinde en ver om er levensnoodzakelijk werk te vinden.
Tips en Trends
Foodtrucks zijn helemaal hip en trendy. En ook deze zomer zijn ze weer volop in de weer om de verschillende festivals en privé feesten op te vrolijken met hun originele voorkomen en fantastische hapjes en drankjes.
Wekelijks trekken we met Salino doorheen Vlaanderen op zoek naar de verhalen achter de concepten van onze partners. Dit keer nodigde Eline ons uit om een bezoekje te brengen aan Hoeve La Cascina.
Tips en Trends
Heb je binnenkort een huwelijksjubileum te vieren en is het tijd is voor een feestje? Wij zorgen met plezier voor inspiratie om van dit jubileum een schitterend evenement te maken.
Elke week gaan we met Salino op pad doorheen Vlaanderen en stellen we onze partners op een persoonlijke manier voor. Deze week waren we te gast bij 'In den Bonten Os'.
Achter de rode bakstenen façade van een industrieel pand in het centrum van Mechelen schuilt een ‘magical meeting loft’. Marc Vermeulen, senior trainer en vergadertijger van het uitstervende soort creëerde Good2cu voor zichzelf, maar vooral voor jou.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram