Onze laatste artikels

Tips en Trends
Trouwen met een budget: waar kan je nu juist besparen? Wij zetten voor jou alles op een rijtje. Want dat budget hou je maar beter in het oog: zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!
Moodboards
(S)He said yes! Tijd om een datum vast te leggen voor jullie huwelijk en jullie vrienden en familie hiervan op de hoogte te brengen. Save The Date op een originele manier: inspiratie voor een leuke fotoshoot vind je hier!
Tips en Trends
Trendalert! Wij zetten voor jullie dé 12 trends van dit seizoen op een rijtje. Laat je inspireren door de kleuren en geuren van de herfst en ontdek welke partytrends nu écht hot & happening zijn in dit artikel!
Tips en Trends
Trouwen met een budget: het is een uitdaging. Je dromen zijn groot en de kosten lopen met gevolg snel op! Hou je budget in het oog en trouw met een gerust hart. In dit artikel vertellen we je alles over hoe je dat best aanpakt!
Moodboards
Je bent zwanger en klaar om het aan de wereld te verkondigen! Maar hoe? Verkies je de klassieke, maar nog steeds zeer populaire echo-fotolijst? Of wil je er liever een vleugje humor aan toevoegen? Mag het groot nieuws zijn of hou je meer van de individuele benadering?
Tips en Trends
Aangekomen op een feestje, maar je kent er niemand. Misschien in het begin even eng en vervelend, maar al snel zal je merken dat dit avontuur een leuke uitdaging kan zijn! Met onze tips maak je meteen kennis met je feestgenootjes.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram