Onze laatste artikels

Tips en Trends
Steve Jobs deed het al met zijn collega’s: al wandelend vergaderen. En dat deed hij niet voor niets. Sinds een tijdje is de trend ook in Europa komen binnenwaaien. En dat om wel een 5 goede redenen!
Moodboards
Jouw bruidsmeisjes verdienen het om naast jou te stralen op je huwelijk. Daarom maakten we voor jullie dit geweldige moodboard. Laat je inspireren en droom al weg bij de gedachte aan jouw grote dag.
Moodboards
Bij de geboorte van een kindje is het de gewoonte om een traktatie te voorzien voor je familie, vrienden en collega's. Vaak is dit in de vorm van suikerbonen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Originele alternatieven zijn plantjes, zaadjes, snoepjes, confituur, honing of chocolade!
Echte feesten
Karen van Allure Weddings organiseerde deze winter een prachtig winterhuwelijk. In dit interview vertelt ze van waar haar passie komt, waar ze haar decoratie vindt en hoe ze te werk gaat.
Inspiratie
Bezig met het samenstellen van de gastenlijst voor jouw trouwfeest? Waarschijnlijk blijkt dat soms een grotere uitdaging dan verwacht. Daarom maakten wij voor jullie een gemakkelijke test waarmee je gemakkelijk kan bepalen wie je wel en wie je niet vraagt!
Moodboards
Prachtige bloemen op jouw huwelijk is een must. Maar kies je nu voor exotische bloemen? Of eerder een klassiek boeket? Groot of klein? Kleurrijk of simpel? In dit moodboard geven we je inspiratie om jouw perfecte boeket te vinden!

Onze laatste downloadables

Salino Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Downloaden
Salino Kinderakte voor romantische meisjes

Kinderakte voor romantische meisjes

Downloaden
Salino Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Downloaden

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram