Onze laatste artikels

Real weddings
En kunstzinnige Française en een spontane Belg: Maryse en Pieter trouwden in augustus 2018 in Beerst. Het ja-woord gaven ze in een spontane en relaxte omgeving, omringd door een hartverwarmende groep mensen. Inclusief champagnetaart, wensballonnen en een intieme openingsdans: wauw!
Tips en Trends
Het pas getrouwde koppel stapt na een romantische trouwfeest in een auto met een bordje 'Just Married' aan de achterruit en rijdt richting de luchthaven, op weg naar hun huwelijskreis... Dat is het traditioneel beeld van 'de huwelijksreis'. Maar hoe zit dat nu eigenlijk tegenwoordig?
Styled shoots
Vorige zomer trok het team van Lux Visual Storytelling naar Italië, waar de streek Puglia de thuisbasis was voor hun bridal fotoshoot. Olijfboomgaarden, rotsachtige kustlijnen en romantische dorpjes: deze inspirerende foto's moet je gezien hebben!
Styled shoots
De zomer (én het trouwseizoen) komt eraan... En dat vieren we hier in België maar al te graag! Om jou te voorzien van echte zomerse feestinspiratie, trok een bende jonge ondernemers er samen op uit om een styled shoot te organiseren... Deze moet je zien!
Inspiratie
Begin 2019 namen zo'n 1.500 verloofde of getrouwde koppels deel aan de Grote Huwelijksenquête. We vroegen hen hoe hun huwelijksaanzoek ging... En daar kwamen ultra-romantische maar ook fantastisch grappige antwoorden uit! First up: de meest romantische huwelijksaanzoeken.
Inspiratie
De eerste verjaardag van je kind is een bijzonder moment, dat je natuurlijk graag op een bijzondere manier viert. Je zoon of dochter krijgt immers maar één keer een eerste verjaardag! Hoe pak je dat aan? Met deze tips kom je een heel eind.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram