Onze laatste artikels

Tips en Trends
Net voor de start van het nieuwe jaar maakt Pantone, het wereldberoemde kleureninstituut, de kleurtrend voor het nieuwe jaar bekend. 'Greenery' zal haar intreden maken in alle verschillende facetten van je leven. En, dit blijkt ook voor een groot deel van de huwelijksfeesten te gelden.
Deze week was Salino te gast bij Tom en Marijke van de Eventroom in Sint-Amands. Zij beperken zich niet enkel tot het uitbaten van een eventlocatie, maar hebben zij maar liefst vier verschillende bedrijven waarmee zij onder mee interieur, thema decoratie en licht en geluid verhuren.
Tips en Trends
Geen zin in een huwelijk met te veel versieringen? Ben je meer fan van ‘less is more’? Kies dan voor een industriële bruiloft, simpel met een elegante uitstraling! Ben je benieuwd hoe dit mogelijk is? Lees dan onze tips om een geslaagde industriële huwelijksdag te organiseren.
Tips en Trends
Zoek je naar een gemoedelijke en unieke locatie voor jouw huwelijk en ben je fan van de natuur? Ga dan voor de charme van een boerderij! Jouw trouwfeest in een gezellige schuur waarbij je de inkleding zelf kan bepalen. Niets moet, alles mag!
Wekelijks trekken we met Salino op pad doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies en doelen van onze partners met jullie. Deze week werden ontvangen in Kasteel te Lake.
Tips en Trends
De Bohemian trend is al een tijdje heel populair in de modewereld, Zelfs beroemdheden zoals Kylie Jenner en Selena Gomez zijn al gespot in deze outfits. Dit jaar is deze trend ook enorm geliefd als thema voor huwelijken. Maar wat houdt dit eigenlijk in voor een bruiloft?

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram