Moodboards
Aan het eindje van je huwelijksfeest geef je je gasten misschien graag een klein aandenken aan jullie mooie dag. Wil je ideetjes opdoen voor originele bedank cadeau'tjes? In dit moodboard geven we je graag inspiratie voor een aantal DIY projectjes.
Deze week ging Salino op bezoek in Lier. We leerden er Vincent Verbeeck en zijn Groene Foodtruck, Kasserol, kennen en leerden er meer over zijn missie en ambitie, die hij met zijn broer Benoît deelt. Want Vincent en Benoît zijn ondernemers puur sang.
Moodboards
De komst van een kindje is één van de belangrijkste momenten in je leven. Dat vier je dus best zo uitgebreid mogelijk. Kondig de komst van je meisje aan met een extra mooi geboortekaartje! Simpel, geïllustreerd of grafisch: het kan allemaal. Hier vind je inspiratie voor een leuk kaartje.
Kasteel den Brandt, prachtige feest- en evenementen locatie en gevestigde waarde in Antwerpen. Maar wat weten wij over het kasteel en haar entourage? Wij gingen langs en richtten onze pijlen op de medewerkers bij Kasteel den Brandt om zo meer te weten te komen.
Tips en Trends
Een feest geven in een tent is supertrendy. Je kan immers helemaal je eigen ding doen en dat op een originele locatie. In dit artikel brengen we alle voordelen van een feesttent voor jou in kaart.
Net aan de grens van Vlaams-Brabant met Limburg ligt de charmante gemeente Geetbets. Een gemeente waar groen overheerst en waar te midden van de velden op een grond van 5 hectaren groot ooit het Monnikenhof van Vlierbeek werd gebouwd.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram