Inspiratie
Op onze blog kon je al lezen hoe je een unieke babyborrel organiseert en welk type feestjes er bestaan om je nieuwe baby te verwelkomen. In dit artikel vind je meer inspiratie voor de decoratie van jouw babyborrel. Laat je inspireren door deze leuke tips en ideetjes.
Wekelijks trekken we met Salino op pad doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies en doelen van onze partners met jullie.
Ook deze week ging Salino weer op bezoek bij één van haar partners om hen op een andere manier aan jullie voor te stellen. Wat zijn de passies en doelen van onze partners? Els Verheyen vertelt ons alles over het reilen en zeilen in Olmense Zoo. Kom er alles over te weten in dit artikel.
Inspiratie
Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan kunnen jullie vast niet wachten om jullie kleine wonder aan de wereld voor te stellen. Een babyborrel is de ideale gelegenheid om familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine spuit. Met onze tips organiseer je een unieke babyborrel.
Deze week was Salino te gast in Gent en hadden we het genoegen om een uitgebreide rondleiding te krijgen in het Operagebouw. Inge Vekeman is er verantwoordelijk voor de organisatie van alle evenementen en vertelde ons meer over de historiek en esthetiek van het gebouw.
Inspiratie
In onze vorige artikels kon je al lezen hoe je een onvergetelijk communiefeest organiseert en we gaven jullie een checklist mee, zodat je niets vergeet op deze bijzondere dag. Met dit artikel willen we jullie inspireren om deze bijzondere dag nog mooier te maken. Ga samen aan de slag!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram