Onze laatste artikels

Moodboards
Hoewel trouwen in de zomer heel populair is, heeft een echte 'winterwedding' ook zijn charmes. In dit moodboard verzamelden we alle mooiste 'winter-proof' trouwjurken. Zo hoeft de bruid het geen koud te hebben en er tegelijk prachtig uitzien!
Moodboards
Greenery & botanical: het blijft een hot en happening thema in trouwland. Natuurlijk, want welke inspiratiebron is beter dan de natuur? Maak van de tafel op jouw trouwfeest een groene oase, de natuur zag er nog nooit zo mooi uit!
Moodboards
Een mooi chalkboard: het mag niet ontbreken op jouw feest! Een krijtbord is tegenwoordig dé manier om een boodschap te verspreiden op een feestje. In dit moodboard verzamelden we de hipste chalkboards met leukste chalkboard teksten. No party without Chalkboard-arty!
Moodboards
(S)He said yes! Tijd om een datum vast te leggen voor jullie huwelijk en jullie vrienden en familie hiervan op de hoogte te brengen. Save The Date op een originele manier: inspiratie voor een leuke fotoshoot vind je hier!
Moodboards
Of je nu een verjaardagsfeest, communie of trouw organiseert: zoetigheden mogen nooit ontbreken. Verzamel een heleboel lekkere desserts op een echte 'sweettable' en imponeer je gasten.
Moodboards
Hoewel je gasten vast enorm veel hebben gegeten tijdens het diner op je trouwfeest, hebben ze tegen middernacht ongetwijfeld weer honger van het lange dansen en praten. Je kan hen op een leuke manier een midnightsnack aanbieden: inspiratie vind je in dit moodboard!
Moodboards
De decoratie van een huwelijk stopt al lang niet meer bij de bloemen. Tegenwoordig worden huwelijksfeesten helemaal gepersonaliseerd met leuke extraatjes. De meest originele ideetjes hebben we voor jou samengebracht in dit moodboard.
Moodboards
Wil je graag een gastenboek op je trouwfeest, maar liefst toch iets origineler? Check dan zeker dit moodboard! We verzamelden een heleboel leuke en originele alternatieven voor het klassieke gastenboek. Deze out-of-the-box ideeën zullen je nog jarenlang plezier opleveren!
Moodboards
Jullie oogappels verdienen op jullie speciale dag uiteraard ook een fantastische outfit. Laat ze stralen in een leuk kleedje of een schattig kostuum. Maar pas op, want zo kunnen ze wel eens de show stelen.

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram