Styled shoots
Greet van Wauw Events organiseerde weer een styled shoot om U tegen te zeggen! Kevin van Flowtography legde de Living Coral trouwinspiratie vast op de gevoelige plaat. Denk: gedroogde bloemen, een bohemian vibe, bloemenkransen én een paard! Deze shoot moet je zien!
Styled shoots
Onlangs trommelde Stefanie van Imprint Weddings een team op, om samen een mooie styled shoot te realiseren, die wij vandaag met jullie mogen delen! Stoer en edgy, donkere kleuren en originele decoratie: deze styled shoot bewijst dat stoere weddings óók heel romantisch kunnen zijn!
Styled shoots
Girlpower: daar draaide het bij deze Bridal Shoot allemaal om! Een volledig vrouwelijk én Belgisch team stak de handen uit de mouwen. Ze organiseerden een shoot voor de meer avontuurlijke bruid. En het resultaat mag er wezen! Check het hier.
Styled shoots
In maart 2019 trokken Sara van The Ivory House en Brunetti Productions naar 'the city of love' om een styled shoot vast te leggen. Hou jij van wit en goud, mooie bloemen en frisse foto's? Dan is dit artikel jouw inspo bij uitstek! Scroll door de foto's en droom weg!
Styled shoots
Vandaag op onze blog: een echte duurzame styled shoot georganiseerd door Sarah van MNT2B op een zotte locatie: Golfclub Witbos. Want trouwen en een feest geven, dat kan vandaag ook op een ecologische manier! En dat toont het tienkoppige team van deze shoot ons maar al te graag.
Styled shoots
Benieuwd naar de partytrends van 2019? Say no more! Want deze styled shoot heeft het allemaal. ‘Bohemian weddings maken hun uittrede als weddingtrend,’ vertelt weddingsplanster Joyce van JOYEUX ons. Lees dit boeiende artikel en bekijk de supermooie foto's hier!
Styled shoots
Vorige zomer trok het team van Lux Visual Storytelling naar Italië, waar de streek Puglia de thuisbasis was voor hun bridal fotoshoot. Olijfboomgaarden, rotsachtige kustlijnen en romantische dorpjes: deze inspirerende foto's moet je gezien hebben!
Styled shoots
De zomer (én het trouwseizoen) komt eraan... En dat vieren we hier in België maar al te graag! Om jou te voorzien van echte zomerse feestinspiratie, trok een bende jonge ondernemers er samen op uit om een styled shoot te organiseren... Deze moet je zien!
Styled shoots
Rustiek, minimalistisch en romantisch: deze styled shoot van de eerste Belgische Engaged Collective is het allemaal. In het hartje van Antwerpen ging het team aan de slag. Bekijk het inspirerende resultaat van deze styled shoot in dit blogbericht!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram