Onze laatste artikels

Inspiratie
Wie laat een heerlijke burger nou aan zich voorbijgaan? Dat is precies wat Bjorn Pardon dacht toen hij Delicious Burgers startte. Ontdek alles over deze heerlijke foodtruck!
Inspiratie
Organiseer je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst? Verras jouw gasten met een overheerlijk ijsje, geserveerd vanuit één van de fleurige foodtrucks van Café Crème. Het valt op, prikkelt de smaakpapillen en maakt iedereen op slag vrolijk. Njum!
Inspiratie
‘Verwondering door verwoording’: dat is wat Stefanie van Merveil nastreeft. Ze is ceremonietmeester en storyteller. Dat betekent dat ze op speciale momenten, zoals feesten, het verhaal met de juiste woorden komt vertellen. We interviewden Stefanie over haar passie en ervaringen.
Inspiratie
Soms komt er een eventlocatie op je pad die in alle vakjes van je wensenlijst een vinkje weet te zetten. Hof te Rhode in Vlaams-Brabant is daar een prachtig voorbeeld van. We nemen je mee op ontdekking in deze groene oase!
Inspiratie
Hebben jullie samen al één of meerdere kindjes of heeft één van jullie stiefkindjes en gaan jullie binnenkort trouwen? Dan wil je die kleintjes natuurlijk ook graag actief bij jullie trouwfeest betrekken. Dit kan perfecte met onze eigen ontworpen Kinderaktes.
Inspiratie
Ten huwelijk gevraagd worden, dat is toch één van de mooiste momenten van je leven. Wacht jij nog op die grote dag? Of ben je gewoon een romantische ziel? Geniet dan samen met ons van enkele van de meest originele huwelijksaanzoeken.
Inspiratie
Bezig met het samenstellen van de gastenlijst voor jouw trouwfeest? Waarschijnlijk blijkt dat soms een grotere uitdaging dan verwacht. Daarom maakten wij voor jullie een gemakkelijke test waarmee je gemakkelijk kan bepalen wie je wel en wie je niet vraagt!
Inspiratie
Wij zetten voor jullie de belangrijkste voordelen van een eventplanner op een rij. Zo krijg je een beter beeld van wat je mag verwachten.
Inspiratie
Een tijdje terug kon je op onze blog enkele recepten voor de leukste cocktails ontdekken. Je kan deze voor een speciale gelegenheid zelf klaarmaken, maar je kan natuurlijk ook een professional naar jouw feest laten komen…Zo kan je er zelf extra van genieten.

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram