Tips en Trends
Wil je een foodtruck huren op je trouwfeest, bedrijfsevent, babyborrel of communiefeest? Salino geeft je graag vijf voorbereidingstips voor een topervaring. Check ze hier.
Tips en Trends
Viel jullie huwelijksfeest 2020 ook in het water? Zijn jullie ook teleurgesteld? Ontdek dan het nieuwe concept van ISO800: de Love Letter Video. Een liefdesbrief aan mekaar, uitgesproken in een romantische video. Een bevestiging dat jullie liefde sterker is dan de Corona epidemie!
Tips en Trends
In ons dossier 'trouwen in tijden van corona' geven we jou een overzicht van de meest gestelde vragen van bruiden en trouwkoppels. Wil jij je feest re-organiseren en coronaproof maken? Of stel jij je feest liever uit naar 2021? Lees alle tips en inspiratie in dit artikel.
Tips en Trends
Hebben jij en je geliefde jullie huwelijksfeest moeten verplaatsen wegens COVID-19? Denken jullie er nu over om jullie bruiloft te verplaatsen naar de winter? In dit artikel geven wij je alvast 5 tips om van jullie zomerbruiloft een winterbruiloft te maken.
Tips en Trends
Ontelbare Vlamingen hebben hun feestplannen de afgelopen weken drastisch moeten herzien of uitstellen vanwege het coronavirus. In deze onzekere tijden ben je misschien geneigd je feestplannen af te blazen. Nochtans zijn er goede redenen om je organisatie verder te zetten. Lees ze hier.
Tips en Trends
Het grote feestseizoen is in aantocht. Helaas zorgt het corona virus voor veel chaos en nog meer vragen. Zal je feest kunnen doorgaan? Moet ik mijn trouwfeest verzetten? Wat met ons communiefeest? Wij proberen je op al deze vragen een zo goed mogelijk antwoord te bieden.
Tips en Trends
COVID-19 en feesten. Twee woorden die niet samen in één zin passen. Het coronavirus raakt de eventsector recht in het hart met massa’s annulaties en nog meer onzekerheden. Daarom start Salino vandaag een Facebook community om vragen en bezorgdheden over feesten en events te beantwoorden.
Tips en Trends
Foodtrucks zijn niet langer enkel voor festivals: je kunt ze namelijk ook inhuren voor op jouw eigen feest.! Huur een foodtruck en neem jezelf veel werk uit handen. Ben jij nog niet helemaal bekend met het concept van de foodtruck? Wij zetten de 5 grootste voordelen voor je op een rijtje.
Tips en Trends
Je huwelijksfeest is het grootste feest van je leven. Daarom wil je dat alles klopt: de ceremonie, de decoraties, het eten, de jurk, het trouwkostuum, de stijl. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Doe inspiratie op met de huwelijksfeest trends voor 2020!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram