Welk feest ga jij organiseren? Kies hieronder tussen de verschillende gelegenheden en laat ons helpen om jouw feest écht spetterend te maken.
We zetten je graag op weg met onze tips & tricks, inspirerende moodboards en handige checklists voor elk soort event.

Privé feestenBedrijfsevenementen

Onze laatste artikels

Tips en Trends
Net voor de start van het nieuwe jaar maakt Pantone, het wereldberoemde kleureninstituut, de kleurtrend voor het nieuwe jaar bekend. 'Greenery' zal haar intreden maken in alle verschillende facetten van je leven. En, dit blijkt ook voor een groot deel van de huwelijksfeesten te gelden.
Lees meer
Interviews
Deze week was Salino te gast bij Tom en Marijke van de Eventroom in Sint-Amands. Zij beperken zich niet enkel tot het uitbaten van een eventlocatie, maar hebben zij maar liefst vier verschillende bedrijven waarmee zij onder mee interieur, thema decoratie en licht en geluid verhuren.
Lees meer
Tips en Trends
Geen zin in een huwelijk met te veel versieringen? Ben je meer fan van ‘less is more’? Kies dan voor een industriële bruiloft, simpel met een elegante uitstraling! Ben je benieuwd hoe dit mogelijk is? Lees dan onze tips om een geslaagde industriële huwelijksdag te organiseren.
Lees meer
Tips en Trends
Zoek je naar een gemoedelijke en unieke locatie voor jouw huwelijk en ben je fan van de natuur? Ga dan voor de charme van een boerderij! Jouw trouwfeest in een gezellige schuur waarbij je de inkleding zelf kan bepalen. Niets moet, alles mag!
Lees meer
Interviews
Wekelijks trekken we met Salino op pad doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies en doelen van onze partners met jullie. Deze week werden ontvangen in Kasteel te Lake.
Lees meer
Tips en Trends
De Bohemian trend is al een tijdje heel populair in de modewereld, Zelfs beroemdheden zoals Kylie Jenner en Selena Gomez zijn al gespot in deze outfits. Dit jaar is deze trend ook enorm geliefd als thema voor huwelijken. Maar wat houdt dit eigenlijk in voor een bruiloft?
Lees meer

Ontmoet ons team

Salino - Lauren


Lauren wordt gelukkig van alles wat met eten te maken heeft en daar kan iedereen over meespreken. Ze draait haar favoriet muziek graag plat, tot haar collega’s er gek van worden en ze is ook altijd in voor een mopje. Daarnaast is ze, net zoals de rest van het team, helemaal gek op reizen.

Haar motto: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’
Salino - Magali


Magali is altijd al gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Inspiratie vindt zij in nieuwe dingen ontdekken op avontuurlijke reizen naar betoverende culturen. Zij is grote fan van joggen, want heeft een hekel aan ‘blijven stilstaan’.

Haar motto: ‘When was the last time you did something for the first time?’
Salino - Anna


Als je Anna niet achter een boek of in de keuken vindt, schuimt ze het internet af op zoek naar haar volgende reisbestemming. Ze is steeds op zoek naar grote en kleine avonturen die ze nadien kan neerpennen. Lange reizen naar warme landen, snorkelen, vegetarische BBQ’s en leuke dansfeestjes: zolang ze maar in goed gezelschap vertoeft.

Haar motto: ‘Wie niet waagt, niet wint.’