Welk feest ga jij organiseren? Kies hieronder tussen de verschillende gelegenheden en laat ons helpen om jouw feest écht spetterend te maken.
We zetten je graag op weg met onze tips & tricks, inspirerende moodboards en handige checklists voor elk soort event.

Privé feestenBedrijfsevenementen

Onze laatste artikels

Interviews
Deze week ging Salino op bezoek in Lier. We leerden er Vincent Verbeeck en zijn Groene Foodtruck, Kasserol, kennen en leerden er meer over zijn missie en ambitie, die hij met zijn broer Benoît deelt. Want Vincent en Benoît zijn ondernemers puur sang.
Lees meer
Moodboards
De komst van een kindje is één van de belangrijkste momenten in je leven. Dat vier je dus best zo uitgebreid mogelijk. Kondig de komst van je meisje aan met een extra mooi geboortekaartje! Simpel, geïllustreerd of grafisch: het kan allemaal. Hier vind je inspiratie voor een leuk kaartje.
Lees meer
Interviews
Kasteel den Brandt, prachtige feest- en evenementen locatie en gevestigde waarde in Antwerpen. Maar wat weten wij over het kasteel en haar entourage? Wij gingen langs en richtten onze pijlen op de medewerkers bij Kasteel den Brandt om zo meer te weten te komen.
Lees meer
Interviews
Net aan de grens van Vlaams-Brabant met Limburg ligt de charmante gemeente Geetbets. Een gemeente waar groen overheerst en waar te midden van de velden op een grond van 5 hectaren groot ooit het Monnikenhof van Vlierbeek werd gebouwd.
Lees meer
Moodboards
Op zoek naar inspiratie voor het geboortekaartje om de komst van jullie zoontje aan te kondigen bij familie, vrienden en collega's? Hier vind je een heleboel kleurrijke, originele en mooi geïllustreerde geboortekaartjes voor jongens!
Lees meer
Inspiratie
Belgen en hun bier, het is een eindeloos liefdesverhaal. Al honderden jaren wordt er in ons land bier gebrouwen waar we trots op zijn en waar in de hele wereld over gepraat wordt. Maar wisten jullie ook dat verschillende van die oude brouwerijen ook worden gebruikt als event locatie?
Lees meer

Ontmoet ons team

Salino - Lauren


Lauren wordt gelukkig van alles wat met eten te maken heeft en daar kan iedereen over meespreken. Ze draait haar favoriet muziek graag plat, tot haar collega’s er gek van worden en ze is ook altijd in voor een mopje. Daarnaast is ze, net zoals de rest van het team, helemaal gek op reizen.

Haar motto: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’
Salino - Magali


Magali is altijd al gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Inspiratie vindt zij in nieuwe dingen ontdekken op avontuurlijke reizen naar betoverende culturen. Zij is grote fan van joggen, want heeft een hekel aan ‘blijven stilstaan’.

Haar motto: ‘When was the last time you did something for the first time?’
Salino - Anna


Als je Anna niet achter een boek of in de keuken vindt, schuimt ze het internet af op zoek naar haar volgende reisbestemming. Ze is steeds op zoek naar grote en kleine avonturen die ze nadien kan neerpennen. Lange reizen naar warme landen, snorkelen, vegetarische BBQ’s en leuke dansfeestjes: zolang ze maar in goed gezelschap vertoeft.

Haar motto: ‘Wie niet waagt, niet wint.’