Onze laatste artikels

Inspiratie
Je kent het wel; elk jaar een glaasje cava bij de nieuwjaarsreceptie. Maar wat dacht je van een originele cocktail? Wij zetten voor jullie enkele geweldige cocktails op een rijtje. Zo verras je jouw gasten dit jaar met een zelfgemaakt drankje.
Moodboards
Start het nieuwe jaar met een knal! Hier vind je inspiratie wat betreft partyprops, tafeldecoratie, spelletjes en cadeautjes. Alle ingrediënten om van jullie nieuwjaarsfeest een onvergetelijke editie te maken.
Inspiratie
Geef je nieuwjaarsfeest een persoonlijke toets en maak zélf je decoratie. Wat dacht je van bijvoorbeeld deze feestelijke veertjes? Ze geven je party meteen dat nét iets extra.
Moodboards
Je kerstcadeautjes mooi en origineel verpakken: het hoeft niet moeilijk of veel werk te zijn. Bovendien zijn feestelijk verpakte cadeautjes onder de kerstboom leuk om naar te kijken!
Inspiratie
Een feest wordt pas écht onvergetelijk als je achteraf nog eens kan terugblikken met mooie foto's. Wil je herinneringen voor het leven? Dan is in zee gaan met een professionele fotograaf een goed idee!
Tips en Trends
Een feestje, daar hoort muziek en entertainment bij. En die kan je nu ook via Salino vinden! Maak van je volgende party een gegarandeerd succes door onze tips.

Onze laatste downloadables

Salino Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Downloaden
Salino Kinderakte voor romantische meisjes

Kinderakte voor romantische meisjes

Downloaden
Salino Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Downloaden

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram