Onze laatste artikels

Tips en Trends
Ben je binnenkort uitgenodigd voor een bruiloft, maar weet je nog niet wat aan te trekken? Wij hebben voor jullie een handige lijst gemaakt met wat je beter niet kan dragen naar deze speciale gelegenheid.
Moodboards
Er is een kindje op komst. Je hebt lang nagedacht over wie Meter en Peter gaan worden. Nu moet die belangrijke vraag nog gesteld worden ... Doe je dat graag op een originele manier? Dan bezorgen we jou hier een overzicht van ideetje om jullie vraag op een leuke manier te stellen.
Tips en Trends
Zijn jullie in blijde verwachting van een kleine spruit? Dan staat het ontwerp van jullie geboortekaartje wellicht ook al op de planning. Een persoonlijk ontwerp, eigen stijl, tijdig gedrukt en verzonden. Hoe begin je eraan zonder stress bij de bevalling?
Echte feesten & Styled shoots
Een prachtige styled shoot in het thema Greenery: laat je inspireren door groen met witte en koperen accenten. Een romantische setting met een aantal originele en verrassende elementen: Greet van Wauw events neemt je mee in een ontdekkingsreis tussen de prachtige serres van Orshof!
Inspiratie
Wat worden de populairste namen van 2018? Dat kan niemand natuurlijk zeker weten, maar Salino maakt alvast een pronostiek met de namen waarvan wij denken dat ze het populairste zullen zijn in 2018! Laat je inspireren door de 10 originele en mooie namen in ons lijstje.
Moodboards
Al eens gedacht aan een flowercrown voor op jouw trouwfeest? Gedroogde bloemen, verschillende kleuren, blaadjes, pareltjes, ... de keuze is oneindig. In dit moodboard geven we je inspiratie met de mooiste bloemenkransen!

Onze laatste downloadables

Salino Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Downloaden
Salino Kinderakte voor romantische meisjes

Kinderakte voor romantische meisjes

Downloaden
Salino Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Downloaden

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram