Welk feest ga jij organiseren? Kies hieronder tussen de verschillende gelegenheden en laat ons helpen om jouw feest écht spetterend te maken.
We zetten je graag op weg met onze tips & tricks, inspirerende moodboards en handige checklists voor elk soort event.

Privé feestenBedrijfsevenementen

Onze laatste artikels

Tips en Trends
Een goed functionerend team is meestal de “key to succes” binnen een bedrijf. Een teambuilding kan de sfeer binnen het bedrijf een echte boost geven. Om jullie een beetje op weg te helpen, hebben we vier van de leukste teambuilding activiteiten hieronder alvast op een rijtje gezet.
Lees meer
Interviews
Achter de rode bakstenen façade van een industrieel pand in het centrum van Mechelen schuilt een ‘magical meeting loft’. Marc Vermeulen, senior trainer en vergadertijger van het uitstervende soort creëerde Good2cu voor zichzelf, maar vooral voor jou.
Lees meer
Interviews
Dorp 49 staat in Kalken en omstreken bekend als een uitmuntend restaurant. Wij gingen er praten met de uitbater, Kenneth Blancquaert. Hij slaagde er op zeer jonge leeftijd in om een afgeleefd restaurant te transformeren tot een zeer bloeiende zaak.
Lees meer
Interviews
Wees eens te gast bij jezelf. Dat is het motto waarmee Davy Celen in 2011 met “Gastronomie aan huis” startte. De chef-kok kookt voor jou en je gasten in jouw keuken. Wij draaiden de rollen om en gingen eens gezellig rond de keukentafel zitten bij Celen thuis, net iets buiten Gent.
Lees meer
Tips en Trends
Na een prachtige dag vol emoties en geluk is de huwelijksnacht aangebroken. Een nacht waar best veel verwachtingen aan worden gesteld. Wij geven je graag een viertal tips om het spetterend te maken.
Lees meer
Tips en Trends
Net voor de start van het nieuwe jaar maakt Pantone, het wereldberoemde kleureninstituut, de kleurtrend voor het nieuwe jaar bekend. 'Greenery' zal haar intreden maken in alle verschillende facetten van je leven. En, dit blijkt ook voor een groot deel van de huwelijksfeesten te gelden.
Lees meer

Ontmoet ons team

Salino - Lauren


Lauren wordt gelukkig van alles wat met eten te maken heeft en daar kan iedereen over meespreken. Ze draait haar favoriet muziek graag plat, tot haar collega’s er gek van worden en ze is ook altijd in voor een mopje. Daarnaast is ze, net zoals de rest van het team, helemaal gek op reizen.

Haar motto: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’
Salino - Magali


Magali is altijd al gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Inspiratie vindt zij in nieuwe dingen ontdekken op avontuurlijke reizen naar betoverende culturen. Zij is grote fan van joggen, want heeft een hekel aan ‘blijven stilstaan’.

Haar motto: ‘When was the last time you did something for the first time?’
Salino - Anna


Als je Anna niet achter een boek of in de keuken vindt, schuimt ze het internet af op zoek naar haar volgende reisbestemming. Ze is steeds op zoek naar grote en kleine avonturen die ze nadien kan neerpennen. Lange reizen naar warme landen, snorkelen, vegetarische BBQ’s en leuke dansfeestjes: zolang ze maar in goed gezelschap vertoeft.

Haar motto: ‘Wie niet waagt, niet wint.’