Welk feest ga jij organiseren? Kies hieronder tussen de verschillende gelegenheden en laat ons helpen om jouw feest écht spetterend te maken.
We zetten je graag op weg met onze tips & tricks, inspirerende moodboards en handige checklists voor elk soort event.

Privé feestenBedrijfsevenementen

Onze laatste artikels

Tips en Trends
Vorige week gaven we jullie al een mooie checklist met een opsomming van alle zaken die je zeker niet mag vergeten wanneer je een communiefeest organiseert. Vandaag geven we jullie graag nog enkele tips om het communiefeest van je zoon of dochter werkelijk onvergetelijk te maken.
Lees meer
Tips en Trends
Salino was gisteren uitgenodigd op de langverwachte opening van De Serre in Antwerpen. In de oude gebouwen van het voormalige OCMW aan de Lange Gasthuisstraat wordt De Serre als bedrijfsrestaurant en eventlocatie het kloppend hart van een gloednieuwe Startup Village.
Lees meer
Interviews
We trokken deze week opnieuw met Salino doorheen het ‘Vlaemsche land’ en doken het verleden in bij Hof ten As in Melsbroek. Gilbert Van Thillo vertelt over zijn Hof ten As, de geschiedenis van de hoeve en het parcours dat hijzelf aflegde in de wereld van feesten en dineren.
Lees meer
Interviews
Wekelijks trekken we met Salino doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies van onze partners met jullie. De primeur van onze interviews is voor Pieter van Pasado Catering.
Lees meer
Tips en Trends
Een nieuw jaar brengt steevast nieuwe trends met zich mee. Uiteraard merken we ook op vlak van events jaarlijks grote veranderingen. Wij zijn voor jullie op zoek gegaan naar wat er populair zal zijn in 2017. Laat deze trends een bron van inspiratie vormen.
Lees meer
Tips en Trends
Vergaderen is een noodzakelijk kwaad en staat bij iedereen op regelmatige tijdstippen op de agenda. Maar slechts weinig bedrijven slagen er in om écht efficiënt te vergaderen. Daarom verzamelden wij voor jullie deze 5 tips, zodat jullie het meeste uit een vergadering kunnen halen.
Lees meer

Ontmoet ons team

Salino - Lauren


Lauren wordt gelukkig van alles wat met eten te maken heeft en daar kan iedereen over meespreken. Ze draait haar favoriet muziek graag plat, tot haar collega’s er gek van worden en ze is ook altijd in voor een mopje. Daarnaast is ze, net zoals de rest van het team, helemaal gek op reizen.

Haar motto: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’
Salino - Magali


Magali is altijd al gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Inspiratie vindt zij in nieuwe dingen ontdekken op avontuurlijke reizen naar betoverende culturen. Zij is grote fan van joggen, want heeft een hekel aan ‘blijven stilstaan’.

Haar motto: ‘When was the last time you did something for the first time?’
Salino - Anna


Als je Anna niet achter een boek of in de keuken vindt, schuimt ze het internet af op zoek naar haar volgende reisbestemming. Ze is steeds op zoek naar grote en kleine avonturen die ze nadien kan neerpennen. Lange reizen naar warme landen, snorkelen, vegetarische BBQ’s en leuke dansfeestjes: zolang ze maar in goed gezelschap vertoeft.

Haar motto: ‘Wie niet waagt, niet wint.’