Onze laatste artikels

Tips en Trends
De Bohemian trend is al een tijdje heel populair in de modewereld, Zelfs beroemdheden zoals Kylie Jenner en Selena Gomez zijn al gespot in deze outfits. Dit jaar is deze trend ook enorm geliefd als thema voor huwelijken. Maar wat houdt dit eigenlijk in voor een bruiloft?
Inspiratie
Wil jij graag een trouwfeest als geen ander? Ben jij op zoek naar een locatie waar je gasten nog maanden over zullen napraten? Dan kan je ervoor kiezen om je huwelijksfeest te laten doorgaan in een voormalige kerk.Je hoeft hiervoor niet eens Katholiek te zijn.
Tips en Trends
In samenwerking met Bos verzamelden we voor jullie de leukste en grappigstie weetjes over huwelijken. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje, of ken jij iemand die dit gaat doen? Kom dan alvast in de sfeer met deze amusante feitjes. Enjoy! 
Opnieuw reden we deze week het Vlaamse land door, ditmaal om een bezoek te brengen aan Kasteelhoeve Wange. Een seminarielocatie en gastenverblijf waar ecologie en duurzaamheid centraal staan.
Inspiratie
Op onze blog kon je al lezen hoe je een unieke babyborrel organiseert en welk type feestjes er bestaan om je nieuwe baby te verwelkomen. In dit artikel vind je meer inspiratie voor de decoratie van jouw babyborrel. Laat je inspireren door deze leuke tips en ideetjes.
Wekelijks trekken we met Salino op pad doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies en doelen van onze partners met jullie.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram