Inspiratie
Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan kunnen jullie vast niet wachten om jullie kleine wonder aan de wereld voor te stellen. Een babyborrel is de ideale gelegenheid om familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine spuit. Met onze tips organiseer je een unieke babyborrel.
Deze week was Salino te gast in Gent en hadden we het genoegen om een uitgebreide rondleiding te krijgen in het Operagebouw. Inge Vekeman is er verantwoordelijk voor de organisatie van alle evenementen en vertelde ons meer over de historiek en esthetiek van het gebouw.
Inspiratie
In onze vorige artikels kon je al lezen hoe je een onvergetelijk communiefeest organiseert en we gaven jullie een checklist mee, zodat je niets vergeet op deze bijzondere dag. Met dit artikel willen we jullie inspireren om deze bijzondere dag nog mooier te maken. Ga samen aan de slag!
Tips en Trends
Vorige week gaven we jullie al een mooie checklist met een opsomming van alle zaken die je zeker niet mag vergeten wanneer je een communiefeest organiseert. Vandaag geven we jullie graag nog enkele tips om het communiefeest van je zoon of dochter werkelijk onvergetelijk te maken.
Tips en Trends
Salino was gisteren uitgenodigd op de langverwachte opening van De Serre in Antwerpen. In de oude gebouwen van het voormalige OCMW aan de Lange Gasthuisstraat wordt De Serre als bedrijfsrestaurant en eventlocatie het kloppend hart van een gloednieuwe Startup Village.
We trokken deze week opnieuw met Salino doorheen het ‘Vlaemsche land’ en doken het verleden in bij Hof ten As in Melsbroek. Gilbert Van Thillo vertelt over zijn Hof ten As, de geschiedenis van de hoeve en het parcours dat hijzelf aflegde in de wereld van feesten en dineren.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram