Leuke spelletjes voor tijdens de babyshower!

Inspiratie

Is er een baby opkomst? En staat er een babyshower op de agenda? Babyshowers zijn altijd leuk, zeker met deze spelletjes erbij! We maakten twee originele en mooie downloadable spelletjes die je tijdens de volgende babyshower kan spelen. 

1. Babypredictions

Een jongen of een meisje? Wanneer zal ie geboren worden? En wie durft... Welke naam zal de baby krijgen? Print deze downloadable af voor alle aanwezigen op de babyshower of gewoon voor je familie en vrienden. Laat ze hem invullen en kijk wie achteraf het beste "buikgevoel" had!

Download 'm

 

2. Wishlist voor de baby

Wat wensen we deze baby allemaal? Ook deze downloadable is leuk om voor iedereen af te drukken en in te vullen. Laat je creativiteit, humor en emoties erop los gaan! Hou alle ingevulde papieren bij voor wanneer de baby opgegroeid is en ze zelf kan lezen. Leuk, toch?!

Download de Wishlist

 

Vind je deze downloadables leuk? We maakten er nog een heleboel! Check ze hier allemaal. 

 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je babyborrel / doop te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

5x feesten in een schuur

Dit zijn de beste koffietrucks van België

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram