Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Huwelijkstrend 2017 – Barn wedding (2/4)

Huwelijkstrend 2017 – Barn wedding (2/4)

Tips en Trends

26/05/2017

Zoek je naar een gemoedelijke en unieke locatie voor jouw huwelijk en ben je fan van de natuur? Ga dan voor de charme van een boerderij! Jouw trouwfeest in een gezellige schuur waarbij je de inkleding zelf bepaalt. Niets moet, alles mag! Wij geven je alvast enkele tips voor de organisatie van jouw feest.

Kleding

Kies jij jouw bruidsjurk liefst zelf? Bij een barn wedding zijn er geen regels over hoe jouw kleed er moet uitzien! Wat wel typisch is, zijn de schoenen die je eronder draagt. Zeg maar dag tegen de hoge hakken, welkom cowboylaarzen! Om je outfit helemaal af te maken, kan je een speels jeans vestje of geruit hemdje dragen. Dit in combinatie met elegante, opgestoken haren zal van jou een prachtige bruid maken!

De bruidegom draagt de broek van een kostuum met daarboven een stijlvol gilet. Mag het nog meer in thema zijn? Een cowboyhoed maakt het plaatje helemaal compleet!

De jurken van de bruidsmeisjes kan je ook zelf kiezen. Zolang ook zij maar de gezellige cowboylaarzen dragen. De bruidsjonkers dragen oftewel een chic gilet, of een hemdje met bretellen.

 

Bron: Pinterest

Boerderij

De woorden ‘barn wedding’ zeggen het al zelf, jouw huwelijk vindt plaats in de schuur van een prachtige boerderij. Wat deze locatie zo gezellig maakt, is het vele gebruik van hout. Om de sfeer nog aangenamer te maken, kan je gebruik maken van bloemen en lichtjes. Ronde tafels om aan te dineren is ook altijd een groot succes!

                                                                                                                                                  Bron: Pinterest

LEES OOK: Huwelijkstrends 2017 – Bohemian (1/4).

Trouwboog

Wil je de gezelligheid meenemen naar het altaar? Kies dan voor een houten trouwboog. De boog zelf is vrij simpel, maar het resultaat is toch schitterend doordat je het kan versieren met veel groen, bloemen en andere decoraties. Wil je een trouwboog met een betekenis? Kies dan eentje met open deuren, wat staat voor het nieuwe leven dat voor jullie opengaat.

                                                                                                                                       Bron: Pinterest

Decoratie

Ook bij de decoratie kan je de houten trend doortrekken. Maak het nog aangenamer door gebruik te maken van bloemen en verlichting. Heb je thuis nog iets op zolder liggen dat je niet meer gebruikt? Wellicht kan je dit ook als versiering gebruiken. Bij een barn wedding zijn er geen grenzen!

                                                                               Bron: Pinterest

LEES OOK: Huwelijkstrends 2017 – Industrieel (3/4).

Eten en drinken

Gaat jouw voorkeur naar een bruidstaart zonder al te veel tierlantijntjes? Kies dan voor de combinatie van de kleuren wit met bruin of wit met een zacht rood.

Wil je ook de rest van het eten intiem houden? Gebruik dan houten materiaal bij het opdienen. Denk bijvoorbeeld aan een houten toog, vaten, stukjes boomstam of zelfs ladders om je gerechten te serveren.

                                                                       Bron: Pinterest

Aangezien barn weddings bij mooi weer gehouden worden, kan je ook eens nadenken over originele manieren om de drankjes koel te houden. Je gasten zullen tevreden zijn met deze verfrissing!

                                                                          Bron: Pinterest

Dieren

Mogen de dieren op de boerderij mee genieten van jouw huwelijk? Laat hen dan ook deel uitmaken door een sierlijk accessoire te dragen.

                                                                                                           Bron: Pinterest

LEES OOK: Huwelijkstrends 2017 – Greenery (4/4).

Ga jij binnenkort ook trouwen ? Laat je dan inspireren op Salino.be. Op ons platform vind je niet enkel de mooiste feestlocaties voor jouw trouwfeest, maar ook de lekkerste cateraars en foodtrucks. Ook de origineelste eventplanners en beste verhuurders van feestmateriaal kan je er terugvinden. 

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie