Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Bohemian stoer en Industrieel romantisch, twee prachtige wedding shoots met een eigenzinnige twist

Bohemian stoer en Industrieel romantisch, twee prachtige wedding shoots met een eigenzinnige twist

Styled shoots

16/12/2020

Het zijn bizarre tijden, al dat Corona gedoe. Daarom organiseerde RAW Weddings twee prachtige weddingshoots samen met een enthousiast team van huwelijksleveranciers, speciaal voor alle bruiden die in deze uitdagende tijd de moed niet laten zakken en alsnog het feest van hun dromen willen organiseren.

Een beetje extra inspiratie voor je huwelijksdag is natuurlijk altijd welkom. In deze shoots werd de nadruk gelegd op de bruid. De bruid die nog steeds durft te dromen over haar trouwfeest en hoe ze zal stralen op die dag. 

Omdat het een ode is aan de stoere, ruige bruid werd de eerste shoot gehouden met drie modellen die gekleed werden in een Boho stijl. Het is een lossere stijl qua gaar en make-up, met wel zachtroze boeketjes, maar ook een ruwere kant. Om de bruiden een extra glamour touch te geven, werden de outfits afgewerkt met headpieces en juwelen van Elisa Lee. 

In de tweede shoot brengt het team een bruidspaar in beeld in een intieme ceremonie setting. De nadruk ligt op de industriĆ«le locatie, met toch een romantische toets.  

Geniet van deze prachtige beelden! We zijn benieuwd welke inspiratie jullie er uit halen! We starten met de Bohemian stoere shoot van drie fenomenaal gestylede bruiden: