Maak kans op een unieke reis naar Griekenland: doe mee aan onze enquête

Maak kans op een unieke reis naar Griekenland: doe mee aan onze enquête

Inspiratie

26/01/2024

Deel je ervaringen in onze grote huwelijksenquête

Ben je verloofd en klaar om met de liefde van je leven te trouwen of ben je onlangs getrouwd? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Salino lanceert dit jaar de grote huwelijksenquête en we hebben een fantastische prijs voor jullie in petto. 

We duiken in 2024 met een enquête waar trouwtrends, -gewoontes en -voorkeuren, maar ook tips en ervaringen voor toekomstige trouwers aan bod komen.

De kers op de taart: Je maakt kans op een romantische reis naar Griekenland voor jou en je partner. Waar wacht je nog op?


Klink hier en doe mee aan de enquête! 


Win een 8-daagse reis naar Griekenland 

We laten je alvast even wegdromen van de liefde onder de Griekse zon: jouw honeymoon.  Bij Salino doen we geen half werk, als winnaar wordt je écht in de watten gelegd tijdens je romantische reis. We doen jou een 8-daagse huwelijksreis cadeau waarbij jullie vlucht, een huurauto als een schitterend verblijf met 7 overnachtingen inbegrepen zijn.

Een scala aan prachtige locaties staat voor je klaar. Afhankelijk van beschikbaarheid kun je genieten van een betoverend verblijf op een van de volgende bestemmingen:

  • Kreta
  • Zakynthos
  • Lefkas
  • Corfu
  • Lesbos
  • Atheense Riviera



Je huwelijk plannen, start bij Salino

Salino is het online event platform waar je als feestvierder de beste eventleveranciers van Vlaanderen kan boeken. Ben jij voor je trouwfeest nog op zoek naar een locatie, tenten of andere materialen, catering, foodtrucks, fotografen, live muziek of een weddingplanner? Salino's kwalitatieve eventpartners staan klaar om jouw Grote Dag onvergetelijk te maken. Ben je op zoek naar inspiratie voor je bruiloft? Ontdek een schat aan leuke ideeën, handige tips en de laatste trends op onze blog, speciaal voor jou samengesteld. 


Ik ben verloofd of getrouwd en droom van een Grieks liefdesparadijs



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant