Styled Shoot - Moody, industial en raw styling

Styled Shoot - Moody, industial en raw styling

Styled shoots

13/04/2022

Sarah van RAW Weddings organiseerde enkele maanden geleden een unieke wedding shoot met een ruwe, industriële look en vertelt ons graag waarom en met wie zij deze shoot organiseerde. Lees even met ons mee, maar geniet vooral van de prachtige foto's van deze shoot!

"De reden waarom ik deze shoot heb georganiseerd is de volgende: vorig jaar in de zomer heb ik de naam van mijn weddingplanner zaak veranderd van Mnt2B naar RAW Weddings (Raw Authentic Weddings)", Vertelt Sarah. "Ik wil mij namelijk meer focussen op de industriële en wat meer stoerdere / ruwere huwelijken. Niet de klassieke trouwfeesten met bijvoorbeeld de witte stoelhoezen."

Voor Sarah mag het allemaal wat anders zijn. Bijvoorbeeld een bruid die niet kiest voor een witte bruidsjurk, of die haar dr. Martens onder haar jurk wil dragen. Ook koppels die hun huwelijk op een andere manier willen vieren, niet zozeer volgens de gebruikelijke tradities. Met deze shoot wilt Sarah tonen wat een raw authentic huwelijk voor haar zoal kan inhouden. 


      



Sarah ging daarvoor op zoek naar een industriële locatie die wat ruwer is en niet de klassieke 'chique' zaal. Zo kwam zij terecht bij Tombeek Plage & Ateliers. Dit industriële atelier is midden in de natuur gelegen. De stijl van deze locatie wordt gekenmerkt door een geloof in het herbruiken van materialen zoals vintage en antiek. Het geloof in creativiteit en zuiverheid, en het geloof dat entertainen weer eenvoudig en natuurlijk moet gebeuren.


.  

   



Het thema van de shoot is een moody, industrial en raw styling. "Ik wou wat meer donkere kleuren gebruiken. Dit past ook beter bij het winterse seizoen waarin de shoot doorging. Toch gebruikte ik ook een toets van zachtere kleuren (wit en zachtroze)", beschrijft Sarah. 

Bij elke styled shoot die zij wilt organiseren, maakt Sarah eerst een moodboard op. Deze gebruikt zij om de andere huwelijksleveranciers te contacteren en duidelijk weer te geven wat de sfeer van de shoot zal worden (Dat is overigens ook de beste manier om aan de planning van een echt huwelijksfeest te beginnen). "De leveranciers die ik contacteerde waren stuk voor stuk enthousiast om deel te nemen en zo kwamen we samen tot dit mooie eindresultaat", Aldus Sarah.


.  

    


Weddingshoot in samenwerking met: 

Concept en styling: RAW Weddings

Locatie: Tombeek Plage

Rentals: Salon verhuur

Fotografe: Roxanne Danckers

Modellen: Trix Eden Breuls en Nick Suchak

MUA, haar en bloemen: Studio Cara

Taart: Pinch of Salt pastry

Jurk: The Ivory Club Bridal

Kostuum: Van den Bril

Gepersonaliseerd jasje: AIM your weddings

Drukwerk: Studio Kiki ontwerp


Wil jij jouw huwelijksfeest organiseren met behulp van RAW Weddings?

Contacteer haar voor een kennismakingsgesprek

RAW Weddings


Wil jij starten aan de organisatie van je huwelijk en op zoek gaan naar al je geschikte levernaciers?

Start je zoektocht dan op Salino

Mijn huwelijksfeest start hier



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant